Ons team

Ons gebalanceerd team bestaat uit een mix van jong en ervaren, uiteenlopend van kennis van de financiële wereld tot en met brede ervaring en affiniteit op het gebied van nationaal en internationaal ondernemen.

Ieder teamlid heeft zijn eigen expertise en bevindt zich in een andere fase van zijn carrière, maar wel allen met het menselijk aspect voorop. Want dat is wat ons verbindt, het beste in de mens naar boven halen en mensen in hun kracht zetten.

Armand Hermans

De liefde voor Level Finance is ontstaan uit mijn ondernemershart, het enthousiasme om mensen met elkaar te verbinden en uit mijn passie om me in te leven in de situatie van de ander om zo hulp te kunnen bieden. Het realiseren van groei bij kandidaat, bedrijf en opdrachtgever geeft mij voldoening. Door de vraag achter de vraag te achterhalen en daardoor bewustwording te creëren kan ik waarde toevoegen, dat geeft mij dagelijks energie.

Aangenaam, mijn naam is Armand. Voordat ik bij Level Finance startte werkte ik 17 jaar lang in de Europese handelswereld van de voedingssupplementen industrie.

De affiniteit en interesse voor Finance komt voort uit mijn P&L verantwoordelijke rol die ik de laatste 10 jaar in diverse bedrijven heb mogen vervullen.

Responsive image

Bianca Vanwersch

Mijn naam is Bianca en vanaf april 2022 ben ik werkzaam als HR-manager bij Level Finance.

Ik sprak het team van Level Finance geregeld in de wandelgangen en al snel wisten ze mij enthousiast te maken over het fundament van Level Finance, namelijk ‘gelukkige mensen maken succesvolle organisaties’. En laat dat een visie zijn waar ik mij helemaal in kan vinden en die dicht bij mij staat als persoon. Ook ik weet als geen ander dat de zoektocht naar de juiste werkplek soms best even kan duren en dat de rit er naartoe je maakt tot wie je bent. Ik kijk dan ook erg uit naar de komende periode waarin ik mijn bijdrage mag leveren aan een stukje werkgeluk van anderen, want dat is wat mij gelukkig maakt.

Responsive image

Piet Huveners

Een ding is zeker, alles verandert. De kunst is om op deze veranderingen in te spelen. Level Finance is een jonge organisatie die energie losmaakt bij opdrachtgevers en bij medewerkers. Zij creëren betrokkenheid en zetten mensen in beweging.

Mijn naam Piet Huveners, ik ben een financial, ik werk graag met cijfers en met mensen. Ik ben breed inzetbaar als financial voor opdrachtgevers waarbij ik waarde kan toevoegen met mijn financiële kennis en jarenlange werkervaring.

Vitaal blijven, plezier hebben in het werk dat je doet en je verbonden en betrokken voelen bij je werk en collega’s, dat vind ik belangrijk. Laat dat alles te maken hebben met werkgeluk.

Het team van Level Finance zorgt ervoor dat veranderingen in gang worden gezet.

Responsive image

Zelda Pervan Mulic

Werkgeluk?! Dat hoop ik voor iedereen werkelijkheid te maken! Mijn naam is Zelda Pervan-Mulic en ik ben werkzaam als Talent Acquisition Specialist bij Level Finance.

Met mijn skills als pedagoog duik ik dieper in het gesprek en probeer jouw talenten en kwaliteiten te ontdekken en hoe deze optimaal ingezet kunnen worden binnen de juiste werkomgeving. Op die manier help ik je graag in jouw zoektocht naar de ideale baan waar jij je werkgeluk gaat vinden!

Responsive image

Nina Tieleman

Mijn naam is Nina Tieleman en sinds februari 2023 werk ik als business manager bij Level Finance.

In september 2022 kwam ik voor het eerst in contact met Level Finance tijdens mijn zoektocht naar een geschikte afstudeerstage voor de opleiding Commerciële Economie. Ik wist tijdens mijn studie al dat ik graag wilde werken in een organisatie waar "de mens" centraal staat en waar ik echt een verschil kan maken.

Tijdens mijn stageperiode heb ik de werkwijze en de collega's van Level Finance goed leren kennen. Ik kwam al snel tot de conclusie dat Level Finance het belangrijk vindt om oog te hebben voor de mensen in een organisatie en dit te behouden.

Als business manager bij Level Finance zorg ik samen met het team ervoor dat zowel kandidaten als organisaties de juiste match vinden.

Responsive image

Nygel Bemelen

Mijn naam is Nygel en in januari 2023 ben ik toegetreden tot de Level Finance familie als Business Manager.

Via een oud-collega kwam ik in aanraking met Level Finance en werd ik enthousiast van de visie: Gelukkige mensen maken succesvolle organisaties. Ik vond het altijd lastig om te bepalen waar mijn kracht ligt en waar vooral niet. Door middel van de ACT-meting heb ik beter inzicht gekregen in mijn talenten en verbeterpunten. Inmiddels durf ik te stellen dat ik bij Level Finance volledig in mijn kracht word ingezet en staat mijn werkgeluk weer voorop.

Omdat ik zelf ook lang gezocht heb naar de juiste functie die bij mij past, begrijp ik de kandidaten, maar ook de opdrachtgevers, als geen ander. Bij Level Finance vinden wij het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar zowel de kandidaat als de opdrachtgever, zodat beiden zich verder kunnen ontwikkelen en hun ambities realiseren. Een gelukkige kandidaat en opdrachtgever, daar krijg ik energie van!

Responsive image

Lars Vandewall

Mijn naam is Lars Vandewall en binnen Level Finance ben ik werkzaam als Finance Professional.

Als financial werk ik graag naar een helder resultaatgericht doel. Door mijn jarenlange werkervaring binnen verschillende organisaties en sectoren heb ik geleerd dat een resultaat meer is dan alleen een getal of uitkomst en dat finance vaak de verbindende factor is binnen een organisatie. Naast mijn ervaring in financiële functies heb ik veel werk verricht op andere bedrijfskundige vlakken. Hierdoor ben ik breed inzetbaar en zie ik de waarde en gevolgen van financiële veranderingen binnen een organisatie.

Het is goed om te ervaren dat Level Finance niet alleen kijkt naar de opdracht maar ook naar de persoon. Persoonlijke ontwikkeling en een goede leef-werk balans staan daarbij centraal. Dit, samen met hard werken en passie voor het vak, resulteert in een perfecte match tussen opdrachtgever en Finance Professional.

Responsive image

Richard Starren

Mijn naam is Richard Starren en binnen Level Finance ben ik sinds februari 2023 werkzaam als Finance Professional.

Door mijn jarenlange werkervaring binnen verschillende organisaties heb ik geleerd dat er meer is dan een resultaat, een getal of een uitkomst. Finance is voor mij dan ook de verbindende factor die dienstbaar en ondersteunend is binnen een organisatie. Door mijn ervaring in verschillende financiële functies ben ik dan ook breed inzetbaar en zie ik de waarde en gevolgen van financiële veranderingen binnen een organisatie.

Level Finance is een jonge organisatie die energie losmaakt bij z’n opdrachtgevers en medewerkers. Zij creëren betrokkenheid en zetten mensen in beweging. Het is daarom fijn om te ervaren dat Level Finance niet alleen kijkt naar de opdracht en/of het bedrijf, maar ook naar wie je bent als mens. De persoonlijke ontwikkeling en de balans tussen leven-werken staan daarbij altijd centraal. Dit samen resulteert in een perfecte match tussen opdrachtgever en de Finance Professional.

Responsive image

Ralph Souren

Mijn naam is Ralph Souren. In februari 2023 kwam ik voor de eerste keer in contact met Level Finance. Vanaf het eerste gesprek was er direct een klik tussen ons. Per april 2023 ben ik tot mijn genoegen dan ook toegetreden tot de Level Finance Family als Finance Professional.

Door de jaren heen heb ik in verschillende organisaties en sectoren, verschillende financiële functies mogen bekleden. Door deze jaren werkervaring ben ik breed inzetbaar. Gedurende mijn financiële loopbaan heb ik de financiële wereld van dichtbij zien veranderen, één ding verandert echter niet, de mens doet het werk! Ik hecht veel waarde aan het samen werken en samen doelen behalen. Een team is altijd sterker dan een individu.

Mijn werkgeluk haal ik uit het ondersteunen van organisaties bij hun vraagstuk en daarmee bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de organisatie!

Responsive image

Brian Jacobs

Mijn naam is Brian Jacobs en ik ben werkzaam bij Level Finance, waar ik mijn expertise op het gebied van finance inzet om bij te dragen aan het behalen van doelgerichte resultaten. Sinds juni 2023 maak ik deel uit van de Level Finance Family en ik ben enthousiast over de mogelijkheden die deze functie biedt. Bij Level Finance krijg ik de gelegenheid om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen, terwijl ik tegelijkertijd de kans krijg om verschillende bedrijven van binnenuit te leren kennen.

Door mijn ervaringen in diverse organisaties en sectoren begrijp ik dat finance een cruciale rol speelt in het realiseren van succes. Ik ben ervan overtuigd dat financiële inzichten en analyses de basis vormen voor weloverwogen besluitvorming en het behalen van duurzame resultaten. Ik ben gepassioneerd over het bijdragen aan het succes van organisaties en het creëren van waarde op zowel financieel als strategisch niveau.

Ik zie ernaar uit om mijn expertise en enthousiasme voor finance in te zetten binnen Level Finance en bij te dragen aan het versterken van de financiële positie van de bedrijven waarmee we samenwerken. Door samen te werken met verschillende professionals en organisaties, hoop ik een waardevolle bijdrage te leveren aan het bereiken van resultaatgerichte doelen.

Responsive image

Rob Kockelkorn

Mijn naam is Rob en sinds mei 2022 ben ik aangesloten bij het team van Level Finance.

Voordat ik bij Level Finance terecht kwam heb ik vele jaren binnen het APG concern gewerkt. De laatste 30 jaar heb ik meerdere functies binnen dit concern gehad. Maar altijd binnen de Finance geledingen. Werken met cijfers en collega’s een helpende hand toesteken zit in mijn DNA. Daarnaast beschik ik over een portie gezond verstand en een flinke dosis humor. Hiermee wil ik graag een inspirator zijn voor anderen. In mijn werk vind ik het belangrijk om mensen te motiveren en te helpen. Ik denk dat een goede werksfeer bijdraagt aan een goed product.

Dit alles draagt wat mij betreft bij aan een portie werkgeluk en sluit goed aan bij de visie van Level Finance.

Responsive image

Yannick Wiggeman

Mijn naam is Yannick en vanaf 1 september 2023 ben ik werkzaam bij het team van Level Finance.

De afgelopen vier jaar ben ik omgeschoold tot financial na een eerste carrière in de horeca. Hierdoor beschik ik niet alleen over kwaliteiten als discipline & doorwerken, maar heb ik ook veel ervaring met werken in een team en weet ik hoe belangrijk een goede werksfeer is. Juist dit laatste is wat mij het meeste aanspreekt binnen Level Finance; de persoon staat centraal. Er wordt veel aandacht besteed aan werkgeluk voor werknemers en een gelukkige werknemer kan alleen maar een positieve bijdrage hebben aan de werksfeer!

Als resultaatgericht en leergierig persoon kijk ik ernaar uit om voor verschillende organisaties werkzaamheden te verrichten om mijzelf op deze manier zo breed mogelijk te ontwikkelen!

Responsive image

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We informeren je graag over de mogelijkheden om te komen tot een maatwerkoplossing voor uw onderneming.

Contact opnemen »