Ons team

Ons gebalanceerd team bestaat uit een mix van jong en ervaren, uiteenlopend van kennis van de financiële wereld tot en met brede ervaring en affiniteit op het gebied van nationaal en internationaal ondernemen.

Ieder teamlid heeft zijn eigen expertise en bevindt zich in een andere fase van zijn carrière, maar wel allen met het menselijk aspect voorop. Want dat is wat ons verbindt, het beste in de mens naar boven halen en mensen in hun kracht zetten.

Armand Hermans

De liefde voor Level Finance is ontstaan uit mijn ondernemershart, het enthousiasme om mensen met elkaar te verbinden en uit mijn passie om me in te leven in de situatie van de ander om zo hulp te kunnen bieden. Het realiseren van persoonlijke en zakelijke groei bij kandidaat, bedrijf en opdrachtgever geeft mij voldoening. Door de vraag achter de vraag te achterhalen en daardoor bewustwording te creëren kan ik waarde toevoegen, dat geeft mij dagelijks energie.

Aangenaam, mijn naam is Armand. Voordat ik bij Level Finance startte werkte ik 17 jaar lang in de Europese handelswereld van de voedingssupplementen industrie.

De affiniteit en interesse voor Finance komt voort uit mijn P&L verantwoordelijke rol die ik de laatste 10 jaar in diverse bedrijven heb mogen vervullen.

Responsive image

Mike Moonen

Say yes to new adventures!

Mijn naam is Mike, een jonge Finance Professional, die met veel passie en energie begonnen is aan een nieuwe uitdaging bij Level Finance.

Vanuit een Finance en Control achtergrond ben ik meerdere jaren werkzaam geweest als Finance Consultant bij verschillende opdrachtgevers. Een prettige werkvorm om een kijkje te kunnen nemen in de keukens van bedrijven in de regio. Althans, prettig wanneer je geplaatst wordt in een organisatie en team dat aansluit bij jouw ambities en denkwijze en waar de opdracht prikkelt om jezelf te blijven ontwikkelen.

Samen met Level Finance zorg ik ervoor dat jij als persoon centraal staat en op de juiste plek terecht komt. Vanuit mijn eigen ervaringen weet ik maar al te goed hoe belangrijk werkgeluk is om je werkdag een boost te geven!  We gaan er voor zorgen dat werkgeluk een vast begrip wordt.

Responsive image

Roger Moonen

Mijn naam is Roger en sinds januari 2022 ben ik aangesloten bij het team van Level Finance.

Na een loopbaan van meer dan 30 jaar in de bankwereld was ik toe aan een nieuwe uitdaging en bij voorkeur in de dienstverlening, want er is mijn ogen niets mooiers dan op een persoonlijke en authentieke wijze klanten te helpen bij het realiseren van hun ambities. Of het nu gaat om ondernemers of Finance Professionals die zich graag verder willen ontwikkelen, ik sta klaar om samen met collega’s Armand en Mike op zoek te gaan naar de ideale match.

Responsive image

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We informeren je graag over de mogelijkheden om te komen tot een maatwerkoplossing voor uw onderneming.