Waarom Level Finance

Ons team is ervan overtuigd dat de juiste persoon op de juiste plek altijd ten goede komt van de ontwikkeling van mens en organisatie. Zo kan een organisatie optimaal haar strategische doelstellingen behalen en ervaart de Finance Professional meer werkgeluk door betere voldoening. Waarom betere voldoening? Omdat het inzetten van je natuurtalent geen energie kost, maar energie levert.

Bij Level Finance krijgen we energie als we iedere dag mensen met elkaar verbinden en hierdoor waarde toevoegen, waarbij we klantgericht kunnen ondernemen vanuit onze eigen persoonlijkheid. Wat is er mooier dan jezelf kunnen zijn, je intrinsiek kunnen inleven in de ander en iets voor elkaar kunnen betekenen?

Wat je kunt verwachten bij Level Finance

Iedere opdrachtgever, werkgever en Finance Professional krijgt bij Level Finance persoonlijke aandacht. Niet omdat het goed klinkt, maar intrinsiek.....omdat iedereen in ons team dit als natuurlijk talent heeft.

We kijken een level verder dan opleiding, ervaring en competenties. We gaan samen op zoek naar het natuurtalent van de kandidaat en kijken parallel welk talent en persoonlijkheid nodig is bij werkgever of opdrachtgever.

Door in de huid van de klant te kruipen achterhalen wij de wensen en behoeften van de klant. Wij leven ons graag in voor de beste resultaten voor de organisatie. Naast het voorzien in de behoeften op het gebied van werk (zekerheid) en gevraagde capaciteitsoplossingen en strategische slagkracht, streven we ook naar veranderingen die een verbeteringseffect op langere termijn creëren.

Waar Level Finance van toegevoegde waarde kan zijn

Wij verbinden Finance Professionals met bedrijven en organisaties.

Je organisatie professionaliseren of je financiële afdeling kwalitatief naar een volgend level brengen? De inzet van de juiste Finance Professional zorgt niet alleen tijdelijk voor extra capaciteit en strategische ondersteuning, maar laat ook veranderingen achter met een verbeteringseffect op langere termijn.

Level Finance World Trade Center Heerlen

De tevredenheid van onze klanten staat bij ons voorop

Regelmatig laten we klanten aan het woord over hun ervaringen met Level Finance en onze dienstverlening.

Ook kandidaten welke samen met Level Finance een volgende stap in hun carrière hebben gezet, komen hierbij aan het woord. Vandaag de aftrap met Rob Matti, CEO van Griptech voorzetapparatuur, camera en weegsystemen, over zijn zoektocht naar een CFO ter versterking van zijn managementteam.