Level Finance Team

Werken bij

Jouw werkgeluk staat bij ons centraal! Wij halen het beste uit jou naar boven en creëren plezier op het werk.

Werken bij

Jouw werkgeluk staat bij ons centraal! Wij halen het beste uit jou naar boven en creëren plezier op het werk.

Bij Level Finance houden we van een ongedwongen en authentieke werkwijze. Ten alle tijden heerst er een ontspannen sfeer. Een 3-delig pak is daarom niet van toepassing bij ons. Daarnaast investeren we veel tijd in het ontdekken van jou als persoon. Dat doen we door middel van luchtige en openhartige gesprekken en een ACT-meting (Analytical Competence Tool) waardoor we nog dieper tot jouw kernwaarden kunnen komen!

Om tot de perfecte match te komen investeren we net zoveel tijd in het leren kennen van de opdrachtgever. Voordat wij een kandidaat aandragen zitten wij samen met de opdrachtgever op locatie. Zo voelen we beter aan wat zich afspeelt binnen de organisatie.

Daarnaast houden wij jou content met uitdagende en afwisselende opdrachten.

Op ons kantoor zul jij je thuis voelen zodra je binnenloopt. Geniet vanaf de derde verdieping van mooie vergezichten over het heuvelland en neem een heerlijke kop verse koffie. Allemaal om te komen tot die fijne relaxte sfeer!

Ik ben een Finance Professional

Ben jij een Finance Professional en op zoek naar een nieuwe uitdagende opdracht of job? Wij verbinden je graag!

Hoe gaan wij te werk

1. We maken altijd eerst persoonlijk kennis met je. Onze passie is ons inleven in jouw huidige situatie, ambitie en gewenste situatie.
2. We laten jou het tempo bepalen.
3. Middels een ACT-meting, Analytical Compentence Tool, ontdekken we o.a. waar jouw natuurtalenten liggen. Deze meting van ongeveer 12 minuten, gecombineerd met een persoonlijk gesprek, schetst een beeld waarin jouw natuurtalenten worden uitgelicht. We krijgen een beter beeld van de benutte en onbenutte talenten die je van nature hebt.
4. We gaan op zoek naar een opdracht/job, maar ook belangrijk, een organisatie die aansluit bij jou als persoon, waarbij je jouw natuurtalent optimaal kunt inzetten. Op die manier voegen we waarde toe voor jou op lange termijn.
5. We gaan bij de potentiële opdrachtgever/werkgever op locatie kennismaken zodat we de organisatie en opdracht zo optimaal mogelijk kunnen beschrijven.
6. We informeren het bedrijf waarom jij past bij de organisatie en geschikt bent voor de betreffende functie/opdracht.
7. Gedurende het traject blijven we nauw in contact met de opdrachtgever en jou om op de hoogte te blijven van de status en verwachtingen.
8. Bij aanname van de opdracht/job teken je de overeenkomst en feliciteren we jou met je nieuwe opdracht of nieuwe job.
9. We blijven ook na de start in nauw contact met jou en evalueren regelmatig of beide partijen tevreden zijn.
10. Feedback is altijd van harte welkom, daarmee blijven we continu onze aanpak verbeteren.